İçeriğe geç

Lcw Yıkanan Ürün Iade Edilir Mi

Kıyafet yıkandıktan sonra iade edilir mi?

Yıkanmış/giyilmiş ürünler iade edilebilir mi? Sadece yıkanmamış/giyilmemiş ve kullanılmamış ürünleri iade edebilirsiniz.

LCW kullanılmış ürün iade edilir mi?

Ürünlerin incelenmesi sonucunda iadeye uygun olmadığı tespit edilirse (örneğin eksik fatura, kullanılmış ürünler vb.), LC Waikiki iade yapmama hakkını saklı tutar. İade süresinin dolması için, iade süresi dolmadan önce iade hakkınızı kullandığınıza dair bir bildirim göndermeniz yeterlidir.

İç çamaşırı iade edilir mi?

Tüketici Hakları Kanunu: İç çamaşırı gibi hijyen açısından uygun olmayan ürünlerin ambalaj, bant, kapalı paket gibi koruyucu unsurları açılmamış olması koşuluyla iadesi kabul edilmektedir.

LCW fiş olmadan iade olur mu?

Mağazalarda satılan ürünlerin değişim/iadesi yasalar gereği üretim hatası (kusurlu ürün değil) olmadığı sürece zorunlu değildir. Ancak LC Waikiki mağazalarımızda kullanılmamış ve deforme olmamış ürünlerin değişim/iadesini 30 güne kadar fiş veya fatura sunarak destekliyoruz.

Hangi durumlarda iade kabul edilmez?

Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek mal/hizmetler, çabuk bozulan ve son kullanma tarihi geçen mal/hizmetler, tek kullanımlık mal/hizmetler ile kopyalanabilir her türlü yazılım ve programlardır.

Trendyol yıkanan ürün iade edilir mi?

İade ve iptal hakkı keyfidir. “•Ürünler kullanılmış, giyilmiş veya yıkanmış olarak gelirse, size iade etmek zorunda kalabiliriz. Bu durumda, geri ödeme yapılmayacaktır.” Böyle bir gerekçe olamaz. Kişisel hijyenine önem veren hiç kimse bir ürünü satın alıp hemen giymez.

Slip olmadan iade yapılır mı?

Kredi/banka kartı ile satın alınan ürünlerin iadesinde fiş ibraz edilmesi zorunludur. Kredi kartı fişi, banka ekstresi vb. Satış fişi yerine geçmez.

Etiketi koparılan ürün iade edilir mi?

İade etmek istediğiniz ürünün tekrar satışa sunulabilecek durumda olması, kullanılmamış, deforme olmamış ve üzerinde değişiklik/işlem yapılmamış olması gerekmektedir. Fiyatı, yakası veya iç etiketi yırtılmış veya kesilmiş ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir.

Fişsiz değişim olur mu?

Satın alma fişi/fatura olmasa bile tüketicinin iade hakkı vardır. Bu fişe eklenen mal için fatura veya benzeri belgenin iadesini talep edebilir; 3065 sayılı KDV Kanunu’nun 54 sayılı KDV tarhiyatı yürürlükten kaldırılmıştır.

LCW sütyen iade oluyor mu?

LC Waikiki mağazalarından satın aldığınız ürünleri 120 gün içerisinde iade edebilir veya istediğiniz ürünle değiştirebilirsiniz. Mağaza içi değişim sadece LC Waikiki markalı ürünler için geçerlidir.

Penti sütyen iade oluyor mu?

Ürünlerinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Alınan giysi iade edilir mi?

1. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği uyarınca, Alıcı, satın aldığı ürünü teslim tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin cayma hakkını kullanarak iade edebilir.

Yıkanan ürün iade edilir mi?

Hijyen nedeniyle iç giyim ürünleri iade edilemez. Hijyen kuralları gereği kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ambalajı/koruyucu bandı açılmamış, hasar görmemiş, kullanılmamış, denenmemiş ve son kullanma tarihi geçmemiş olması koşuluyla iade edilebilir.

Müşteri iadelerinin incelemeye gönderilmesi sürecine ne denir LCW?

İade yönetim süreci, ürünün iadesinin kabul edilmesiyle başlayan, iadenin kontrol edilmesi ve doğruluğa göre ürünün depoya yerleştirilmesi veya geri dönüşüme gönderilmesi aşamalarını içeren bir yapıdır. İade yönetim süreci bazı kaynaklarda “ters lojistik” olarak tanımlanmaktadır.

Faturası olmayan ürün iade edilir mi?

Fatura yoksa, alıcılar ürünleri iade edemezler. Ayrıca, satıcılar yaptıkları her satış için belirli vergiler ödemek zorundadır. Satışları ve yıl sonu gelirleri bu faturalarda kaydedilir.

Mağazadan alınan bir ürün hangi koşullarda iade edilebilir?

Mağazadan satın aldığınız ürünü, koşullar sağlandığı takdirde iade edebilirsiniz. Bazı mağazalar satın aldığınız ürünü 15 (on beş) gün içerisinde koşulsuz iade ederken, bazı mağazalar 7-7 gün içerisinde ürünü iade eder, bazıları ise aynı gün koşulsuz iade eder.

Mağazadan alınan kıyafet yıkanır mı?

Alanında uzman olan Lana Hogue’un bu kafa karıştırıcı soruya cevabı “evet.” Kumaş üretimi konusunda uzman olan Hogue, özellikle cilde doğrudan temas eden kıyafetleri giymeden önce yıkamamız gerektiğini söylüyor.

Kutusu açılan ürün iade edilir mi?

Ambalajı açılmış ürünlerde, internet üzerinden satın alınan ürünlerde tüketicinin genellikle cayma hakkı bulunmaktadır.

İade kabul etmemek yasal mı?

6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanuna göre tüketicilerin mağazalardan satın aldıkları ürünlerden cayma hakkı bulunmamaktadır. Kanuna göre mağazalar sattıkları ürünleri sebep göstermeden iade etmekle yükümlü değildir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Bulmacada Nisyan Ne Demek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kısaboylu Escort