İçeriğe geç

Bolu Otogardan Abant Gölüne Nasıl Gidilir

Bolu Abant otobüsleri nereden kalkıyor?

Abant ile Ankara arası mesafe yaklaşık 230 km olup yolculuk yaklaşık 3 saat sürmektedir. Bolu’ya sefer düzenleyen birçok otobüs firması bulunmaktadır. Bolu’nun merkezindeki İzzet Baysal Meydanı’ndan her saat Abant Gölü’ne minibüs seferleri (10 TL) bulunmaktadır.

Abanta nasıl gidilir otobüsle?

Abant’a gitmek için İstanbul’dan Sakarya’ya giden trene binebilirsiniz. Sakarya’dan otobüslerle Bolu’ya ulaştıktan sonra şehir merkezinden kalkan minibüslerle Abant’a ulaşabilirsiniz. Otobüsle Abant’a gitmek için Türkiye’nin her yerinden Bolu’ya giden şehirlerarası otobüsleri kullanabilirsiniz.

Bolu Otogardan Merkeze Hangi otobüs Gider?

Şehir merkezinden Bolu Otogarına Ulaşım Şehir merkezinin hemen dışında bulunan Bolu Otogarına ulaşım için birçok kolay alternatif bulunmaktadır. Terminale ulaşmak için Bolu şehir merkezinden her yarım saatte bir kalkan 14 ve 5 numaralı terminal otobüslerine binebilirsiniz.

Abant giriş ücreti ne kadar?

2024 Abant Gölü Milli Parkı giriş ücretleri şu şekildedir: Kişi başı giriş ücreti: 35 TL. Kişi başı indirimli giriş ücreti: 20 TL. Bisikletle giriş ücreti: 35 TL.

Bolu Otogar Abant arası kaç km?

Bolu merkezden Abant’a uzaklık 34 km olup minibüslerle ulaşım sağlanabilmektedir. Kendi aracıyla seyahat etmek isteyenler için kış aylarında olası kar ve buzlanma nedeniyle tedbirli olmakta fayda vardır. Yedigöller, ulaşımın Abant’a göre biraz daha zor olduğu bir bölgedir.

Bolu merkezden Yedigöllere otobüs var mı?

Bolu’dan Yedigöller’e ulaşım sağlayan düzenli bir araç bulunmamaktadır ancak yaz aylarında seyahat acenteleri tarafından günübirlik turlar düzenlenmektedir. Bolu-Yedigöller yolu kış aylarında kapalı olduğundan ulaşım sadece Yeniçağa – Mengen – Yazıcık üzerinden sağlanmaktadır.

Abant Gölü’ne hangi otobüs gider?

Bolu bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Abant Gölü’ne toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 22.

Abant otobüsü ne kadar?

Diğer HatlarTAM BİLET İNDİRİMLİ KARTABANT HATTI100.00 TL72.00 TLGÖLCÜK HATTI50.00 TL36.00 TLKARAYOLU HATTI33.00 TL22.00 TLÇAYDURT HATTI42.00 TL23.00 TL

Bolu Abant kaç saat sürüyor?

Bolu-Abant arası mesafe yaklaşık 35 km olup yolculuk yaklaşık 45 dakika sürmektedir (yolların otoyol kalitesinde olmadığını da belirtelim). Bu eşsiz bölgeyi ziyaret etmek için yılın dört mevsimini seçebilirsiniz ve Abant her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Bolu’da kaç tane otogar var?

Bolu’da üç adet otobüs durağı bulunmakta olup, 195 ayrı bağlantı noktasından bu noktaya ulaşım sağlanabilmektedir.

Bolu merkez otobüs kartı nereden alınır?

Halit Belen Belen GıdaKaracasu Beld Şişeleme ve Satış Noktaları. İndirimli ve ücretsiz BoluCard almaya hak kazanan kişilerin kart işlemlerini kolayca yapabilmeleri için BoluCard işlem merkezleri kurulmuştur.

Bolu Otogardan Kampüse Nasıl Gidilir?

Gelin birlikte inceleyelim; Bolu Otobüs Terminali’ne yaklaşık 250 metre uzaklıkta bulunan terminal otobüs duraklarına geçin ve 15 veya 16 numaralı üniversite otobüslerine binin. AIBU Kütüphane durağında inip 550 metre yürüdükten sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsüne ulaşacaksınız.

Yedigöllere giriş ücreti ne kadar?

Konuya milli park giriş ücretlerinden başlamak istedik. Milli parka giriş ücreti 2022 yılı başında kişi başı 11 TL iken indirimli giriş ücreti 5.5 TL idi. İsterseniz Yedigöller Milli Parkı’na aracınızla veya karavanınızla girebilirsiniz.

Abant en güzel ne zaman?

Ekim/Kasım aylarında ziyaret edilebilecek en güzel yerlerden biri olan Abant Gölü, doğayla iç içe olmak, şehrin stresinden uzaklaşmak, huzurun ve sessizliğin tadını çıkarmak ve doğanın sonbahara geçişindeki renk değişimine tanıklık etmek için mükemmel bir seçimdir.

Abantta nereler gezilir?

Abant’ta Görülecek YerlerAbant Tabiat ParkıSinekli YaylasıGüzeldere Şelalesi.Abant Doğa Müzesi.Akkaya Travertenleri.Örmeci YaylasıSamandere Şelalesi Tabiat AnıtıAbant Köy PazarıDiğer makaleler…

Abant otobüsü ne kadar?

Diğer HatlarTAM BİLET İNDİRİMLİ KARTABANT HATTI100.00 TL72.00 TLGÖLCÜK HATTI50.00 TL36.00 TLKARAYOLU HATTI33.00 TL22.00 TLÇAYDURT HATTI42.00 TL23.00 TL

Bolu Abant kaç saat sürüyor?

Bolu-Abant arası mesafe yaklaşık 35 km olup yolculuk yaklaşık 45 dakika sürmektedir (yolların otoyol kalitesinde olmadığını da belirtelim). Bu eşsiz bölgeyi ziyaret etmek için yılın dört mevsimini seçebilirsiniz ve Abant her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Bolu Halk Otobüsü kredi kartı geçerli mi?

Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz “Toplu Taşımada Temassız Kart” uygulamamız sayesinde temassız rozetli banka veya kredi kartınızı ve bankanızın mobil cüzdanlarını toplu taşımada kullanabilirsiniz.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi merkeze yakın mı?

Bünyesinde 4 enstitü, 16 fakülte, 2 yüksekokul ve 8 meslek yüksekokulu bulunan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin toplam öğrenci sayısı 30’dur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir